KFFoto

KFFoto

Om Bloggen/About The Blog

Jeg heter Knut Fonn og er en ivrig fotograf, som bruker mye tid på fotointeressen
Bloggen vil omhandle ukas bilde og ellers hva som skjer rundt min fotointeresse


My name is Knut Fonn and I am a photographer who spends much time on the interest of photography
The blog will cover the week's picture and whatever else is happening around my photographic interest

Litt av hvert

Day to Day (D2D)Posted by knut@kffoto.no Sun, November 16, 2014 20:43:22
Hei

Tiden flyr og lite bilder om dagen. I hodet svirrer det ideer om nye prosjekter og muligheter. Kan bli en spennende vinter hvis jeg klarer å realisere noen av prosjektene og ideene. Det ene prosjektet trenger antakelig ikke nye bilder heller. Tror det holder å hente frem gammelt materiale og redigere alt på nytt smiley Deretter sette det sammen og lage et foredrag i bilder som gir mektige inntrykk fra en av verdens store tragedier, annen verdenskrig og konsentrasjons- og tilintetgjørelsesleiren Auschwitz, den største tyske, nasjonalistiske utryddelsesleir under andre verdenskrig og selve symbolet for nasjonalsosialistenes holocaust (Delvis sakset fra Wiki) Jeg har besøkt leiren 2 ganger og har vel planer om en tredje tur for å komplettere bildesamlingen.

Har også laget et foredrag om Streetfoto hvor jeg forteller om det å ta street foto og viser bilder. Har noen lyst å høre foredraget så er det bare å ta kontakt.


Bildet jeg har valgt er fra mitt andre besøk i Dødsleieren
Tittel: Wall of Death


Siste nytt fra konkurranse verden er 3 antatte i NM, 1 anatt i Vietnam og 2 antatte i Sri Lanka. Så da ble det 2 nye land på lista :-)

Ønsker alle en fin uke
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.