KFFoto

KFFoto

Om Bloggen/About The Blog

Jeg heter Knut Fonn og er en ivrig fotograf, som bruker mye tid på fotointeressen
Bloggen vil omhandle ukas bilde og ellers hva som skjer rundt min fotointeresse


My name is Knut Fonn and I am a photographer who spends much time on the interest of photography
The blog will cover the week's picture and whatever else is happening around my photographic interest

Litt av hvert

Day to Day (D2D)Posted by knut@kffoto.no Sun, March 22, 2015 08:23:15
Hei
Har skjedd mye i det siste. Veldig mye. Fått meg ny jobb i Tønsberg. Det blir kort reisevei på jobb - uvant. Blir rart å slutte i Statkraft etter 13 år, men samtidig blir det veldig spennende å få nye oppgaver og lære nye ting. Gleder meg til å ta fatt på oppgavene i Trainor.

Nå er vi på ferie og kjenner det er gøy å ta bilder, men litt preget av motiv tørke. Fikk alikevel tatt noen bilder igår og kjente at kreativiteten er på vei tilbake - litt ihvertfall.
Vi klarte også å få spist middag med jubilanten Arne som ble 50 år. Vi kjørte opp til Albir (Like ved Benidorm) og feiret med han der.
Bildet jeg legger ved her idag blir fra gårsdagen avslappningstur langs Torrevieja's strandpromenade. Var endel spennende som skjedde og noen lot seg villig avfotografere.
Bildet er ikke bestilt men morro når det klaffer. Paret på bildet ble egentlig fotografert av en annen person, men jeg fikk tommelen opp for å ta bilder... Og plutselig var surferen der også gitt


Trykk her for å se bildet i større utgave
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Torstein Sun, March 22, 2015 08:36:56

Morsomt at alle 3 ser samme vei