KFFoto

KFFoto

Om Bloggen/About The Blog

Jeg heter Knut Fonn og er en ivrig fotograf, som bruker mye tid på fotointeressen
Bloggen vil omhandle ukas bilde og ellers hva som skjer rundt min fotointeresse


My name is Knut Fonn and I am a photographer who spends much time on the interest of photography
The blog will cover the week's picture and whatever else is happening around my photographic interest

Lenge siden sist nå

Day to Day (D2D)Posted by knut@kffoto.no Sun, May 10, 2015 11:10:55
Ja - endelig fikk jeg rotet meg til å titte innom her igjen... Ser det er alt for lenge siden sist. Har skjedd mye siden sist. Sluttet i jobben i Oslo, startet i ny jobb i Tønsberg og rukket en langhelg i London. Til tirsdag skal jeg til gammel jobb og holde fotoforedrag - det blir spennende. London var gøy - ble alt for mye bilder - men mye å minnes.

En av fordelene med ny jobb er at man ikke er avhengig av tog lenger. Så nå kan jeg stoppe å ta bilder på vei til jobb. Det gjorde jeg her for kort tid siden og jeg har valgt å benytte et av bildene fra denne stoppen i bloggen her idag.

Trykk på bildet for å se det i større utgave

Ønsker dere alle en forrykende fin mai måned. smileyLitt av hvert

Day to Day (D2D)Posted by knut@kffoto.no Sun, March 22, 2015 08:23:15
Hei
Har skjedd mye i det siste. Veldig mye. Fått meg ny jobb i Tønsberg. Det blir kort reisevei på jobb - uvant. Blir rart å slutte i Statkraft etter 13 år, men samtidig blir det veldig spennende å få nye oppgaver og lære nye ting. Gleder meg til å ta fatt på oppgavene i Trainor.

Nå er vi på ferie og kjenner det er gøy å ta bilder, men litt preget av motiv tørke. Fikk alikevel tatt noen bilder igår og kjente at kreativiteten er på vei tilbake - litt ihvertfall.
Vi klarte også å få spist middag med jubilanten Arne som ble 50 år. Vi kjørte opp til Albir (Like ved Benidorm) og feiret med han der.
Bildet jeg legger ved her idag blir fra gårsdagen avslappningstur langs Torrevieja's strandpromenade. Var endel spennende som skjedde og noen lot seg villig avfotografere.
Bildet er ikke bestilt men morro når det klaffer. Paret på bildet ble egentlig fotografert av en annen person, men jeg fikk tommelen opp for å ta bilder... Og plutselig var surferen der også gitt


Trykk her for å se bildet i større utgaveIdag

Day to Day (D2D)Posted by knut@kffoto.no Thu, February 19, 2015 19:18:25
Idag fikk jeg bilde trykket i avisen Øyene. Stas.

Et bilde jeg tok på vei inn for å holde kurs i forrige uke. Plutselig dukket fargenen opp på himmelen og litt tusmørkt var det så gatelysene var på...

Merkelig nok hadde jeg kamera i bilen, men stativet var glemt. Dermed fikk jeg mulighet til å teste det nye kameraet sine ISO egenskaper og det fungerte bra.

Bildet ser dere nedenfor her


Trykk på bildet for å se bildet i bedre oppløsning

smiley

Nytt år nye muligheter

Day to Day (D2D)Posted by knut@kffoto.no Tue, February 17, 2015 23:06:15
Hei

Jeg får prøve å hoste liv i bloggen igjen. Skjedd mye i det siste.
Men nå som det meste har falt på plass så ser det ut til at 2015 har startet bra.
Har invistert i nytt kamera - Nikon D750. Dette ser lovende ut. Vledig bra på ISO.

Har fått meg ny jobb også - om noen få uker starter jeg å jobbe for et firma i Tønsberg. Trainor - Norges største opplæringsbedrft innen El sikkerhet. Gleder meg til å bli kjent med nye mennesker og ta fatt i nye utfordrineger.

Jeg rakk også å arrangere et fotokurs med Torbjørn Tandberg som instruktør. Her fikk vi god innføring i å komponere og frigjøre elmenter i bildene. Ble endel ny inspirasjon iløpet av dette kurset.

Denne uka er jeg i Sverige. Ferdig i Stockholm idag. Kom meg til Sollefteå i kveld og blir her et par dager, så er det over til Østersund på torsdag kveld og fredag.

Har noen fotoprosjekter fremover - håper å kunne presentere noen resultater her.

Bildet jeg har valgt idag ble tatt i desember og representerer vel årstiden.


Trykk på bildet for å få se en større og bedre utgave.

Ønsker dere alle en flott uke!


Litt av hvert

Day to Day (D2D)Posted by knut@kffoto.no Sun, November 16, 2014 20:43:22
Hei

Tiden flyr og lite bilder om dagen. I hodet svirrer det ideer om nye prosjekter og muligheter. Kan bli en spennende vinter hvis jeg klarer å realisere noen av prosjektene og ideene. Det ene prosjektet trenger antakelig ikke nye bilder heller. Tror det holder å hente frem gammelt materiale og redigere alt på nytt smiley Deretter sette det sammen og lage et foredrag i bilder som gir mektige inntrykk fra en av verdens store tragedier, annen verdenskrig og konsentrasjons- og tilintetgjørelsesleiren Auschwitz, den største tyske, nasjonalistiske utryddelsesleir under andre verdenskrig og selve symbolet for nasjonalsosialistenes holocaust (Delvis sakset fra Wiki) Jeg har besøkt leiren 2 ganger og har vel planer om en tredje tur for å komplettere bildesamlingen.

Har også laget et foredrag om Streetfoto hvor jeg forteller om det å ta street foto og viser bilder. Har noen lyst å høre foredraget så er det bare å ta kontakt.


Bildet jeg har valgt er fra mitt andre besøk i Dødsleieren
Tittel: Wall of Death


Siste nytt fra konkurranse verden er 3 antatte i NM, 1 anatt i Vietnam og 2 antatte i Sri Lanka. Så da ble det 2 nye land på lista :-)

Ønsker alle en fin ukeUtstilling 2014

Day to Day (D2D)Posted by knut@kffoto.no Fri, October 24, 2014 12:20:56
Hei

Fotoutstilling på Cafe O på Tjøme
Det blir utstilling i år også sammen med Monica Tronsmoen smiley og det ser jeg virkelig frem til. Så sett av en av dagene til å få med dere dette!

Trykk på bildet for stor utgave

Tema for utstillingen er stemning, noe jeg tror vi klarer å dekke opp med de utvalgte bildene.
Håper å se mange av dere der i løpet av de dagene vi er der. Monica og jeg vil være tilgjengelige på de datoene som er satt opp i helgene.

Velkommen